Årets hickoryresa blev tyvärr inställd pga den rådande covid-situationen. Vi planerar (dvs om de skotska test- och karantänskraven ändras och tillåter att golfresor kan ske på ett säkert sätt) att under våren och hösten 2022 åka till St Andrews och Fife-området, mao till St Andrews där golfen har sitt ursprung, för att spela hickory och uppleva några magiska golfskatter.

Endast tio (10) platser till vår- eller höstresan (vi återkommer inom kort med datum för dessa).

Resan är ett spännande paket i hickorygolfens historiska anda, med bl a; golfkultur, Whiskey-provning, lokala restauranger och golfpubar där man kan känna historien vingslag i väggarna, slag- och ”on the course”-sessioner, överraskningar och givetvis helt unika True Links-banor.

Nedan formulär är en intresseanmälan, mao den är ej bindande på något sätt, men om covid-situationen är kontrollerbar och vi åker till hösten, ja då tar vi och erbjuder resan i den turordning man anmält sitt intresse.

Intresseanmälan - St Andrews hösten 2021

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.